Ο Άρης υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό και δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα να πάρει τη νίκη με 3-0 χάρη σε γκολ των Μορόν (2) και Χριστοδουλόπουλου, με αποτέλεσμα να δώσει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία.

Το παιχνίδι άρχισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρία στο 3′ με τον Καρέλη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά νικήθηκε από τον Κουέστα και συνεχίστηκε με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν σιγά-σιγά και να έχουν την πρώτη τους πολύ καλή ευκαιρία στο 19′ με το δυνατό σουτ του Ζαμόρα εντός περιοχής που απέκρουσε ο Καπίνο.

Μια φάση που ήταν, ουσιαστικά, η… προειδοποίηση για το γκολ που ήρθε λίγα λεπτά μετά. Στο 22′, συγκεκριμένα, ο Μορόν με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο για το 1-0, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να έχει τον έλεγχο και να μη νιώθει κάποια άλλη απειλή από τους Αγρινιώτες στο πρώτο ημίχρονο μετά τη φάση του Καρέλη στο 3′.

Από εκεί και πέρα, στόχος του Άρη ήταν να βάλει το δεύτερο γκολ νωρίς στο β’ μέρος ώστε να βάλει βάσεις νίκης και το έκανε πράξη στο 55′: Κίνηση του Μενέντες από αριστερά, γύρισμα προς τον Μορόν και προβολή από κοντά για το 2-0 με το δεύτερό του γκολ. Δύο λεπτά μετά, μάλιστα, ο Μενέντες πήγε και για τρίτο γκολ αλλά ο Καπίνο απέκρουσε το σουτ, με τους προπονητές να αρχίζουν στη συνέχεια τις αλλαγές.

Αυτό που δεν άλλαζε, όμως, ήταν η εικόνα του παιχνιδιού, με τον Παναιτωλικό να γίνεται απειλητικός στο 66′ και στο 67′ με Χουάνπι και Οικονόμου αλλά ο Κουέστα αντέδρασε σωστά και στις δύο περιπτώσεις. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν σε αυτό το δίλεπτο να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά δεν το έκαναν και στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς πήραν ξανά τον έλεγχο.

Οι Κίτρινοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, διαχειρίστηκαν την κατάσταση όπως έπρεπε και στο 85′ ήρθε και το 3-0 από τον Χριστοδουλόπουλο στην επαναφορά μετά την κεφαλιά του Φαμπιάνο στο δοκάρι.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (75′ Χριστοδουλόπουλος), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (63′ Κάρλσον), Ζαμόρα, Μενέντες (75′ Ζουλς), Μορόν (63′ Πάρδο).

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Μαυρίας, Μπρούνο Ντουάρτε, Οικονόμου, Σίλβα, Μπαλντασάρα (60′ Ξενιτίδης), Πέρες, Χουάνπι (83′ Μπουζούκης), Σενγκέλια (60′ Ντίαζ), Ντουάρτε (83′ Λιάβας), Καρέλης (84′ Πέδρο).