Ο Λιονέλ Μέσι είναι εδώ και λίγους μήνες στις ΗΠΑ για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι αλλά σε συνέντευξή του… επέστρεψε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στους τελευταίους του μήνες στην Παρί Σεν Ζερμέν, εκφράζοντας τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που είχε μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 με την εθνική Αργεντινής.

Ο Μέσι υπέγραψε το καλοκαίρι του 2021 στη γαλλική ομάδα και δύο χρόνια μετά αποχώρησε, με τα πράγματα να μην έχουν πάει τόσο καλά όσο θα περίμενε. Ειδικά μετά το Μουντιάλ 2022 και τον θρίαμβο της Αργεντινής, μάλιστα, οι σχέσεις των δύο πλευρών έγιναν χειρότερες, όπως είπε τώρα σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Υπάρχουν άνθρωποι που με παρακολουθούν πολύ καιρό και με ξέρουν. Όλοι αντιλαμβάνονται πότε είμαι χαρούμενος στο γήπεδο και πότε όχι. Ήμουν ο μοναδικός παίκτης από την ομάδα της εθνικής Αργεντινής που δεν είχε την αναγνώριση του παγκόσμιου πρωταθλητή από την ομάδα του, από το κλαμπ», είπε αρχικά ο Αργεντίνος άσος και συνέχισε.

«Οι αποδοκιμασίες των οπαδών της Παρί, από την άλλη, ήταν κατανοητές. Ήμουν στην ομάδα που νίκησε στον τελικό του Μουντιάλ, εμείς ευθυνόμασταν που δεν έγινε η Γαλλία παγκόσμια πρωταθλήτρια ξανά. Αν και δεν πέρασα καλά στην Παρί, αναδείχτηκα παγκόσμιος πρωταθλητής εκεί. Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο».