Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει στις 21:45 εκτός έδρας την Ολλανδία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024 με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να νιώσει ακόμη πιο άνετα στη 2η θέση και ο Γκουστάβο Πογέτ απέφυγε τις εκπλήξεις στην 11άδα, έχοντας τον Παυλίδη στην επίθεση, τον Ρέτσο στην άμυνα και τον Ρότα σε θέση δεξιού μπακ.

Συγκεκριμένα, σε σύστημα 4-3-3, ο Ουρουγουανός τεχνικός επέλεξε τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, με τον Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Τσιμίκα αριστερά και τούς Χατζηδιάκο και Ρέτσο να είναι τα δύο στόπερ.

Πιο μπροστά τους, στη μεσαία γραμμή θα είναι τριάδα οι Κουρμπέλης, Σιώπης και Μπακασέτας, με τους Μάνταλο και Μασούρα να είναι στα άκρα της επίθεσης και να αποτελούν τα στηρίγματα του προωθημένου Παυλίδη.

Όσο για την Ολλανδία, ο Ρόναλντ Κούμαν επέλεξε το 3-4-3, με τον Φλέκεν στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα τούς Φαν Ντάικ, Χερτρούιντα και Άκε, τετράδα στο κέντρο με Ντάμφρις, Ντε Ρουν, Ντε Γιονγκ και Μπλιντ, ενώ οι τρεις μπροστά είναι οι Σίμονς, Βέγκχορστ και Χάκπο.

Ολλανδία (Ρόναλντ Κούμαν): Φλέκεν, Χερτρούιντα, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Ντε Ρουν, Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Σίμονς, Βέγκχορστ, Χάκπο.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας, Παυλίδης.