Σε ποινή φυλάκισης 2,5 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε ο 78χρονος που φέρεται να χτύπησε τα ξημερώματα της Κυριακής τη σύζυγό του χρησιμοποιώντας, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, κοντάρι ελαιοχρωματισμού.

Το περιστατικό συνέβη σε περιοχή του Ηρακλείου Κρήτης και η ποινή του 78χρονου ανεστάλη επί τριετία υπό τον όρο να παρακολουθεί ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα συνεδρίες σε ειδικό συμβουλευτικό κέντρο.

Αυτή είναι η τρίτη περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας, που βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα σε λίγες ημέρες. Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ένας 22χρονος ξυλοκόπησε άγρια την μητέρα του. Σύμφωνα με το creta24.gr, η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με τον 22χρονο γιο της -ο οποίος φέρεται να είναι τοξικομανής- όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί δέχτηκε βάναυση επίθεση με μπουνιές.

Ένας 19χρονος σε περιοχή της πόλης του Ηρακλείου επιχείρησε να χτυπήσει τον 52χρονο πατέρα του και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του.

O 19χρονος λογομάχησε αρχικά με τον πατέρα του και στη συνέχεια η κατάσταση ξέφυγε και ο νεαρός του επιτέθηκε.

Ο 19χρονος πέταξε μέχρι και μια ξύλινη καρέκλα στον πατέρα του με αποτέλεσμα να τον τραυματιστεί ελαφρά. Ο 52χρονος πατέρας κάλεσε την Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του γιου με αποτελέσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψή του.