Απαντήσεις για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, που έπεσε νεκρή πριν από 4 χρόνια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, ζητά ο πατέρας της ενόψει της δίκης σε δεύτερο βαθμό που ξεκινά αύριο στο Εφετείο.

«Το παιδί πέθανε από αιμορραγία, της είχαν τρυπήσει την καρδιά της, αλλά περπάτησε 99 μετρά για να ζητήσει βοήθεια. Με τέτοιο μένος την χτύπησε και εγώ πρέπει να κρατηθώ όρθιος αύριο για να δικαιώσω την ψυχή του παιδιού μου. Έχει καταστραφεί όλη μας η οικογένεια» συγκλονίζει μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της εφοριακού.

Ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη λέει ότι η κόρη του του είχε εκμυστηρευτεί ότι την απειλούσαν επειδή δε χρηματιζόταν: «Δεχόταν απειλές; Ναι! Έστησαν ενέδρα στο παιδί. Δεν βρέθηκε τυχαία να μένει αυτός δίπλα της. Ούτε τυχαία στο νεκροταφείο. Μου έλεγε ότι την απειλούν. Είχε συνεργό; Σίγουρα! Ζητάω να διερευνηθούν τα δυο DNA στα νύχια της» λέει χαρακτηριστικά.

Ο 60χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να του αναγνωρίσουν κανένα ελαφρυντικό και καταδικάστηκε σε δύο φορές ισόβια για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη.