Συγκλονιστικά είναι όσα εκτυλίσσονται στο δικαστήριο καθώς είναι σε εξέλιξη η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας και βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, το 2018, στη Ρόδο.

Ρίγη προκάλεσε χθες με την κατάθεσή του ο ιατροδικαστής, ο οποίος είπε για την άτυχη φοιτήτρια: «Ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος και δεν ξέρουμε ποια θα ήταν η τύχη της αν την είχε φροντίσει γιατρός». Ο πατέρας της Ελένης ξέσπασε ακούγοντάς τον: «Βασανιστήρια έκαναν στο κορίτσι μας, το βασάνισαν» φώναξε.

Νωρίτερα, και ο άνδρας του Λιμενικού που αποδείχθηκε σε πρόσωπο- κλειδί για την αποκάλυψη της υπόθεσης είχε σοκάρει με την περιγραφή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Ελένη πάλεψε». Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη παρακολούθησε μέρος της κατάθεσης του μάρτυρα σε αντίθεση με την μητέρα της, η οποία επέλεξε να παραμείνει εκτός της δικαστικής αίθουσας μην αντέχοντας να ακούσει τι βίωσε το παιδί της.

Το δικό της μήνυμα έστειλε, μέσω του Star, η μητέρα του Έλληνα κατηγορούμενου στην υπόθεση– υπενθυμίζεται πως οι κατηγορούμενοι είναι δύο.

«Οι στιγμές για την οικογένειά μου είναι εξαιρετικά δύσκολες όχι τώρα που γίνεται η δίκη αλλά εδώ και 14 μήνες. Ως μητέρα στέκομαι δίπλα στο παιδί μου… Ως μητέρα νιώθω τον πόνο της μητέρας της Ελένης. Τα λόγια δεν έχουν σημασία.. Σημασία έχει μόνο η αλήθεια και ελπίζουμε να αποκαλυφθεί στη δίκη. Μακάρι να μην βρισκόμασταν ποτέ σε αυτή τη θέση. Κανένας από εμάς» είπε η μητέρα του Έλληνα κατηγορούμενου.

Δείτε το βίντεο στο 29:22