Στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο συνεχίζεται την Πέμπτη η κατάθεση του πρώην αντιπροέδρου της Novartis, Κωνσταντίνου Φρουζή.

Ξεκινώντας την κατάθεσή του, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, ο κ. Φρουζής ισχυρίστηκε ότι δεν έχε κληθεί ποτέ από τους εισαγγελείς για να καταθέσει και ότι δεν του έχει δοθεί ποτέ αντίγραφο της δικογραφίας. Επίσης ο κ. Φρουζής άφησε πολλές αιχμές κατά της Ελένης Τουλουπάκη.

«Η κ. Τουλουπάκη ήθελε να ακούσει αυτά που ήθελε και όχι αυτά που γνώριζα» φέρεται να είναι υποστήριξε.

Σε ότι αφορά τις συναντήσεις του με πολιτικά πρόσωπα, δήλωσε πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, ενώ τον Ανδρέα Λοβέρδο τον συνάντησε μια φορά στο προαύλιο υπουργείου, παρουσία πολλών ανθρώπων και δεν πρόλαβε καν να τον χαιρετήσει.

Ο κ. Φρουζής επίσης, ξεκαθάρισε ότι δεν έδωσε ποτέ ούτε ένα ευρώ σε πολιτικά πρόσωπα.

Συνεχίζοντας την αναφορά του στις συναντήσεις με τα πολιτικά πρόσωπα, ο Κωνσταντίνος Φρουζής ξεκαθάρισε πως δεν συναντήθηκε ποτέ με τον Γιώργο Κουτρουμάνη, αλλά συναντήθηκε με τον Αντρέα Λυκουρέντζο δυο φορές, με τον Μάριο Σαλμά 5 φορές και με τον Άδωνι Γεωργιάδη 4-5 φορές, παρουσία πάντα μελών του ΣΦΕΕ. Ενώ τον Παναγιώτη Πικραμένο τον συνάντησε μια φορά στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής.

Ο κ. Φρουζής αναφέρθηκε και στις συναντήσεις του με πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και όπως είπε συναντήθηκε με τον Γιώργο Σταθάκη 3 φορές και πολλές με τον Ανδρέα Ξανθό, αλλά και με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.