Την απόφαση να ερευνήσουν του 18 σκληρούς δίσκους που βρέθηκαν στο διαμέρισμά του ο 52χρονου Παναγιώτη Κοντζιλέλου πήραν οι αρχές.

Το ειδικό κλιμάκιο θα ξεψαχνίσει όλο το υλικό και τα αρχεία που έχει στο σπίτι του ο 52χρονος, ώστε να διαπιστωθεί αν είχε μεταφερθεί οπτικό υλικό από την κάμερα που κατέγραφε τις πράξεις του, στον υπολογιστή. Ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος, πάντως, κρίθηκε προφυλακιστέος για τον βιασμό και τα βασανιστήρια στην 20χρονη φοιτήτρια.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Κοντζιλέλος κατηγορείται για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ΄εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης με τον ίδιο να εμφανίζεται αμετανόητος και να ισχυρίζεται πως ό,τι έκανε ήταν με τη σύμφωνη γνώμη της νεαρής κοπέλας που πέρασε ένα 24ωρο φρίκης στα χέρια του.

Σύμφωνα με τον Ελευθέριο Ειρηνάκη, δικηγόρο του 52χρονου, ο πελάτης του έχει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του και μάλιστα σήμερα ο πατέρας του πήγε το έγγραφο από τα ΚΕΠΑ στον εισαγγελέα.

Μάλιστα υπογράμμισε ότι με αυτό το έγγραφο από το ΚΕΠΑ ο 52χρονος έχει ήδη τη μία προϋπόθεση για να προχωρήσει σε δικονομικές κινήσεις. Στο ερώτημα αν θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης αρνήθηκε να απαντήσει.