Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 50χρονος ιδιοκτήτης καφενείου από την Άξο Μυλοποτάμου μετά από το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στο κατάστημά του, την ώρα που η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον άνδρα που άνοιξε πυρ και τον αναζητούν.

Από τις σφαίρες που έφυγαν «βροχή» υπήρχαν και παράπλευρες απώλειες αφού εκτός του 50χρονου που τραυματίστηκε φέρεται τραυματισμένος ακόμη ένας άνδρας 57 ετών βοηθός του καφετζή.

Ο δεύτερος είναι ελαφρώς τραυματισμένος και δε διατρέχει κίνδυνο όμως ο 50χρονος χειρουργήθηκε τη νύχτα για να του αφαιρεθούν οι σφαίρες. Κατά πληροφορίες φέρεται να δέχτηκε ο καφετζής 2 σφαίρες ωστόσο στον χώρο του καφενείου η ΕΛ.ΑΣ περισυνέλεξε περισσότερες, πληροφορίες αναφέρουν για 5 κενά φυσίγγια.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα Δευτέρας όταν έκλεινε το καφενείο και κανένας δε γνωρίζει αν προηγήθηκε διαπληκτισμός ή επρόκειτο για «ξεκαθάρισμα» αφού η τοπική κοινωνία φωτογραφίζει συγκεκριμένο συγχωριανό με τον οποίο ο καφετζής τελευταία είχε προστριβές.

Οι εικόνες από το καφενείο που φέρνει στο φως το neakriti.gr δείχνουν ότι επρόκειτο για πραγματική μάχη και πως λίγο έλειψε αυτή την ώρα να γίνεται λόγος για ανθρωποκτονίας.