Εντοπίστηκε εργαστήριο που τύπωνε σήματα «μαϊμούδες»

Σοβαρό πλήγμα του ΣΔΟΕ στα κυκλώματα διακίνησης


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
16:06
06/09/2018
Εντοπίστηκε εργαστήριο που τύπωνε σήματα «μαϊμούδες»
2
loading

Ένα εργαστήριο στο οποίο τυπώνονταν σήματα επώνυμων εταιριών σε ενδύματα εντόπισε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη.

Στην ανακοίνωσή του το ΣΔΟΕ κάνει λόγο για ακόμη ένα σοβαρό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας παραποιημένων προϊόντων, που επέφεραν υπάλληλοι της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σώματος. Μακεδονίας, στην προσπάθεια αντιμετώπισης του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος, της απάτης σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου και της Ε.Ε. και της προστασίας των καταναλωτών από αθέμιτες πρακτικές.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση την 04.09.2018, κλιμάκιο υπαλλήλων της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Μακεδονίας εντόπισε, σε ισόγειο βιοτεχνικό χώρο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, εργαστήριο στο οποίο τυπώνονταν, σε ενδύματα, σήματα γνωστών και επώνυμων εταιρειών.

Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν:

 • Πέντε μηχανές ραφής
 • Ένας κοπτορράπτης
 • Μία πρέσα για την εκτύπωση σημάτων
 • Χίλια τεμ. ενδυμάτων (μπλούζες, ζακέτες και πουκάμισα)
 • Εκατοντάδες πλαστά σήματα γνωστών εταιρειών

Τα κατασχεθέντα απομιμητικά προϊόντα και οι μηχανές μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης Σ.Δ.Ο.Ε. Μακεδονίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Γιώργος63

  Μάλλον οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ δεν περνούν απο την Ιερά Οδό ή την Πέτρου Ράλλη με τις κινέζικες αποθήκες / πολυκαταστηματα / εκροφεία μαιμούδων....

 2. avatar σιμεριδισ

  Και στην Πατησιών ολα ειναι ορίτζιναλ ...... μαλλον θα διαθέτουν πιστοποιητικά γνησιότητάς

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει