Ένας άνθρωπος δέχτηκε πυροβολισμούς το μεσημέρι της Παρασκευής, έξω από κομμωτήριο, στην οδό Χέυδεν 18 στην πλατεία Βικτωρίας. Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στην αστυνομία, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Ακούστηκαν πέντε πυροβολισμοί περίπου, μπορεί να ήταν έξι. Πρώτη φορά άκουσα πυροβολισμούς. Και μετά τα δύο άτομα, συν έναν που ερχόταν μετά, ανέβηκαν στο μηχανάκι και φύγανε. Πρέπει να ήταν 13:15, 13:10. Άργησε πολύ το ασθενοφόρο, πάρα πολύ, υπερβολικά», δήλωσε ο άντρας που διατηρεί κατάστημα με οπτικά στην περιοχή.

«Υποθέτω πελάτης ήταν, γιατί τον ιδιοκτήτη τον ξέρω, δεν ήταν εκείνος, εκείνος είχε βγει έξω», συμπλήρωσε, απαντώντας σε ερώτηση για τον άνθρωπο που δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

«Εγώ καθόμουν απέναντι και άκουγα τους πυροβολισμούς και είδα μετά το ασθενοφόρο που έφευγε», ανέφερε μια γυναίκα, που ζει κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί. Η ίδια κατήγγειλε τη χρήση ναρκωτικών στην περιοχή. «Στην πολυκατοικία που μένω κάνουν ενέσεις στα σκαλοπάτια. Έλεος! Μια φύλαξη!».

Βίντεο: Γιάννης Κέμμος