Συνεχίζονται οι συλλήψεις για λαθραίο καπνό στη Φθιώτιδα. Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας πέρασαν χειροπέδες σε δυο Αλβανούς που είχαν δυο κιλά λαθραίο καπνό. Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες (01-09-2016) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 56 και 28 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού Κώδικα, κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, αλλά και στη κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • (9) ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (1.979) γραμμαρίων.
  • (14) αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν αδασμολόγητο καπνό
  • (45) κενά σιγαροφυσίγγια
  • Μία μηχανή γεμίσματος κενών σιγαροφυσιγγίων

Η ανωτέρω ποσότητα καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Στυλίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Περισσότερες ειδήσεις για την Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr.