Εντάλματα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος τριών ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα:

Στις 25 Σεπτεμβρίου συνελήφθη στην περιοχή του Σκαραμαγκά, από αστυνομικούς του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τέσσερα εντάλματα σύλληψης και ένα ένταλμα βίαιης προσαγωγής, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και κλοπές.

Την επόμενη ημέρα συνελήφθη στον Άλιμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου, 67χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν μία καταδικαστική απόφαση για εισφορές προς το ΙΚΑ με ποινή φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματική ποινή και μία καταδικαστική απόφαση για φοροδιαφυγή με ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματική ποινή.

Στις 30 Σεπτεμβρίου συνελήφθη στην περιοχή των Αχαρνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για φοροδιαφυγή, με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.