Συναγερμός σήμανε την Τρίτη 12/9 στον Βόλο όπου ένας 40χρονος επιτέθηκε στην πρώην σύζυγό του και τους γονείς της με την πρόφαση δεν τον άφηναν να δει την ανήλικη κόρη του.

Το περιστατικό σύμφωνα με το thenewspaper.gr σημειώθηκε στην περιοχή Νέα Ιωνία.

Όλα ξεκίνησαν όταν 40χρονος πήγε στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του, όπου κατοικεί η ίδια με τους γονείς της και το κοριτσάκι, και ζητούσε εν εξάλλω από την ίδια να δει το παιδί.

Το μικρό παιδί κλαίγοντας αρνήθηκε να τον ακολουθήσει και τότε η γιαγιά και ο παππούς της έσπευσαν ανάμεσα τους για να προστατεύσουν την μικρή, με τον 40χρονο να τους επιτίθεται σωματικά. Ο παππούς δέχθηκε χτύπημα στο χέρι και επισκέφθηκε το «Αχιλλοπούλειο», όπου διαπιστώθηκε πως είχε τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά.

Μήνυση από τη μητέρα του παιδιού στον πρώην σύζυγό της

Η μητέρα του παιδιού και πρώην σύζυγος του άνδρα υπέβαλε μήνυση εναντίον του 40χρονου, ενώ εκείνος αντιμήνυσε τόσο την ίδια αλλά και τον πρώην πεθερό του, με αποτέλεσμα και οι τρεις να βρεθούν στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος.

Εκεί, με την παρουσία των συνηγόρων τους, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι εμπλεκόμενοι αποφάσισαν από κοινού να ακολουθήσουν την οδό της ποινικής διαμεσολάβησης για εξομαλύνουν τις διαφορές τους. Με την έναρξη της διαδικασίας και την ενημέρωση των εισαγγελικών αρχών, αφέθηκαν και οι τρεις ελεύθεροι.