Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση της 18χρονης στις Σέρρες, ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει το ταξί που επιβιβάστηκε να περνάει από την πλατεία της πόλης.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Live News και φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού των Σερρών που βρισκόταν τις τελευταίες μέρες με την οικογένειά της η 18χρονη Πετρούλα. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ήταν το ταξί που επιβιβάστηκε η αγνοούμενη.

«Μας είπανε από εδώ από τον φούρνο ότι είδανε ένα ταξί, γυρνούσε παράξενα εδώ πέρα. Μετά βρήκαμε τον ταξιτζή, τον πήρα τηλέφωνο, του λέω αυτό και αυτό μου λέει πήρα μία κοπέλα εδώ από το χωριό ήταν και ένας άλλος κύριος μέσα 30-35», δήλωσε ο πατέρας της αγνοούμενης.

Την περασμένη Τρίτη η 18χρονη κοπέλα βρισκόταν στο σπίτι με τους γονείς της. Γύρω στις δύο το μεσημέρι, τους είπε πως θα βγει στην αυλή να μιλήσει στο κινητό της και έκτοτε αγνοείται.

«Ούτε μαλώσαμε, τίποτα, όλα καλά, δεν έγινε κάτι», διευκρίνισε ο πατέρας της 18χρονης.

Επιβιβάστηκαν δύο άτομα

Η εκπομπή του Mega επικοινώνησε με τον συγκεκριμένο οδηγό ταξί, ο οποίος είπε πως δεν κατάλαβε εάν ήταν η 18χρονη η κοπέλα που επιβιβάστηκε στο ταξί του.

Ωστόσο, είπε πως ο τελικός προορισμός ήταν τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτρομο, το οποίο όπως είπε δεν κατάλαβε εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας καθώς φορούσε κουκούλα.