Ότι δεν ζητήθηκε από την Αστυνομία η συνδρομή ή παρουσία εισαγγελέων σε αγώνες ποδοσφαίρου και εκείνοι να αρνήθηκαν, αναφέρουν δικαστικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα, ανέφεραν πως σχετικά με την είδηση που θέλει εισαγγελείς στον αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ, κανένα σχετικό έγγραφο δεν έχει μέχρι στιγμής διαβιβαστεί στην εισαγγελία.

Οι συσκέψεις των συναρμόδιων φορέων σε κάθε περίπτωση έχουν ξεκινήσει και οι εισαγγελικοί λειτουργοί θα είναι παρόντες στους επόμενους κρίσιμους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Οι δικαστικές πηγές πάντως επισημαίνουν πως από την πλευρά της Δικαιοσύνης, ο ρόλος των εισαγγελέων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες δεν είναι να υποδεικνύουν τι θα κάνουν οι αστυνομικοί, αλλά η αρμοδιότητά τους αφορά αποκλειστικά και μόνο στην τήρηση της νομιμότητας.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η ανάκριση για την υπόθεση από την 25η τακτική ανακρίτρια και θεωρείται πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν κι άλλα εντάλματα σύλληψης με βάση συγκεκριμένα ευρήματα που εξετάζουν οι αρμόδιες αρχές.