Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο βίντεο που δείχνει την πορεία των Κροατών χούλιγκαν από τον Περισσό προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, λίγο πριν προκαλέσουν τα σοβαρά επεισόδια, που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Το βίντεο προβλήθηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και δείχνει τους χούλιγκαν ντυμένους στα μαύρα να κρατούν καδρόνια και λοστάρια, ενώ προχωρούν με γοργό βήμα. Ορισμένοι έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, μπλούζες και κράνη, ενώ άλλοι δεν φοβούνται αν θα φανούν.

Μάλιστα, ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου στην περιοχή, δήλωσε ότι πήγε να κλειδώσει τα ψυγεία από φόβο μήπως κλέψουν τίποτα και τότε διαπίστωσε ότι οι αλυσίδες έλειπαν, γιατί ενδεχομένως τις έκλεψαν οι χούλιγκαν για να έχουν πολεμοφόδια.

Σημειώνεται, ότι συνολικά έχουν γίνει 105 συλλήψεις, όμως 13 άτομα φέρεται να απασχολούν τις αρχές για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Πρόκειται για 9 Κροάτες, έναν 22χρονο Αλβανό στην κατοχή του οποίου φέρεται να βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς αλλά και τρεις Έλληνες, οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού.