Μια ανάρτηση στο Instagram ήταν η πρώτη επίσημη αντίδραση των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ «Bad Blue Boys» για την επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Οι γνωστοί για τη δράση τους οπαδοί της κροατικής ομάδας στέλνουν ένα μήνυμα «γρίφο», καθώς χωρίς κάποιο σχόλιο δημοσιεύουν μια φωτογραφία από την εξέδρα τους που εμφανίζεται ένα πλακάτ στο οποίο απεικονίζεται ένα διαγραμμένο μαχαίρι.

Ενδεχομένως με αυτόν τον τρόπο να θέλουν να δείξουν πως διαφοροποιούνται από τους δράστες της φονικής εφόδου, ίσως όμως να στέλνουν και ένα μήνυμα σχετικά με τον δράστη της δολοφονίας Μιχάλη Κατσούρη, ισχυριζόμενοι πως δεν είναι οι διαβόητοι «Bad Blue Boys» που τον σκότωσαν.

Και ενώ μεταξύ των συλληφθέντων χούλιγκαν φαίνεται – σύμφωνα με τις πληροφορίες – να επικρατεί μια «ομερτά», τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο δολοφόνος του 29χρονου πιθανόν να μην είναι Κροάτης αλλά ένας εκ των Ελλήνων συνεργών τους. Πρόκειται για έναν ισχυρισμό τον οποίο προβάλλουν ιδιαίτερα τα κροατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις και οι αρχές προχωρούν σε λήψη γενετικού υλικού από όλους τους συλληφθέντες, καθώς αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στην ταυτότητα του δράστη.