Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά από το μεσημέρι της Τρίτης για την διαλεύκανση του απίστευτου εγκλήματος το οποίο αποκαλύφθηκε τυχαία κατά την διαδικασία διαλογής των αναμεμειγμένων απορριμμάτων στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στο Ακρωτήρι Χανίων. Οι έρευνες των Αρχών είναι σε πλήρη εξέλιξη από την στιγμή που βρέθηκε το κεφάλι μέσα σε σακούλα.

Ενώ αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι επρόκειτο για κεφάλι γυναίκας, τελικά διαπιστώθηκε ότι είναι κεφάλι μελαχρινού άντρα πιθανότατα ασιατικής καταγωγής ηλικίας 30 – 40 ετών. Μάλιστα η κατάσταση του μακάβριου ευρήματος υποδηλώνει ότι το αποτρόπαιο έγκλημα πρέπει να έγινε το τελευταίο δεκαήμερο.

Μάλιστα λίγες ώρες μετά, όπως αναφέρει το flashnews.gr εντοπίστηκαν και τα κάτω άκρα του σε άλλη σακούλα. Πάντως σημείο κλειδί αποτελεί η ανεύρεση των χεριών του, προκειμένου να γίνει δυνατή η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Κρίσιμο επίσης είναι να εξακριβωθεί και η προέλευση του απορριμματοφόρου, καθώς στο εργοστάσιο πηγαίνουν απορρίμματα από όλους τους Δήμους του νομού Χανίων αλλά και από το Ρέθυμνο, από όπου στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ μετέβη σήμερα ένα φορτηγό με απορρίμματα.