Λίγες ημέρες μετά την κακοποίηση κατσίκας στη Ζάκυνθο, ένα ακόμα περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ένας ασυνείδητος έδεσε έναν σκύλο από τον κοτσαδόρο του αμαξιού του και τον έσερνε στο δρόμο. Σύμφωνα μάλιστα με τις μαρτυρίες πολλοί ήταν εκείνοι που του κόρναραν για να σταματήσει το μαρτύριο του σκύλου, όμως ο δράστης «πείστηκε» μόνο όταν κατάλαβε πως τον κατέγραφαν με τα κινητά τους.

Μόλις λίγες μέρες μετά τη κατσικουλα που έσερνε αυτοκίνητο, έχουμε και άλλο περιστατικό. Λάβαμε σήμερα αυτό το βίντεο… έγινε χθες,27 Ιουνίου,λίγο μετά τη διασταύρωση του κόμβου Πάστρα. Περίπου στις 15.00 . Το σκυλί το είχε λέει στο πορτ μπαγκαζ και του έπεσε…δεμένο με σύρμα…άλλοι οδηγοί του κάνανε νόημα να σταματήσει,το έκανε και κατέβηκε .Πέταξε ξανά το σκυλί μέσα στο Πορτ μπαγκαζ χωρίς καν να δει αν είναι τραυματισμενο. Έχουμε στείλει όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε στις Αρμόδιες Αρχές και αναμένουμε άμεσα τις ενέργειες τους. Παρακαλούμε αν υπάρχουν και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν το περιστατικό στην αστυνομία!

Posted by Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων/Zakynthos Animal Welfare Fund Legal Charity on Wednesday, June 28, 2023

Το βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα ο Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων, ενώ το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 27 Ιουνίου.

Ο οδηγός του οχήματος και ιδιοκτήτης του ζώου ισχυρίστηκε ότι είχε τον σκύλο δεμένο με σύρμα στο πορτ μπαγκάζ και δεν κατάλαβε ότι βγήκε και σερνόταν στον δρόμο. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων, ο άνδρας έβαλε ξανά τον σκύλο στο πορτ μπαγκαζ, χωρίς καν να ελέγξει εάν έχει τραυματισθεί, και έφυγε από το σημείο.

Ο όμιλος έχει στείλει όλα τα στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές, αναφέροντας ότι «αναμένουμε άμεσα τις ενέργειές τους».