Απαντήσεις για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω αναζητούν οι Αρχές. Σήμερα, Τετάρτη (21/6) απολογείται ο 32χρονος βασικός ύποπτος από το Μπαγκλαντές ενώ έχει προσαχθεί και ο συγκάτοικός του από το Πακιστάν. Την ίδια στιγμή η Αστυνομία επικεντρώνεται στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που θα αποτελέσουν «κλειδί» της υπόθεσης.

Παράλληλα στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει τα τελευταία μηνύματα που έστειλε η κοπέλα στον σύντροφό της. Ο 32χρονος, ύποπτος από το Μπαγκλαντές επιμένει πως δεν είναι ο δολοφόνος της Αναστάζια ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ενδέχεται να αλλάξει το κατηγορητήριο για τον άνδρα.

Επίσης σημαντικές θεωρούνται και οι απαντήσεις από τις εργαστηριακές εξετάσεις, όπως είναι τα δείγματα από τα νύχια της Αναστάζια τα οποία θα αποκαλύψουν εάν υπάρχει γενετικό υλικό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, του Πακιστανού συγκατοίκου του ή και κάποιου άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 27χρονη δεν φαίνεται να ξυλοκοπήθηκε πριν από τον θάνατό της καθώς δεν έχουν εντοπιστεί κατάγματα ενώ θολό παραμένει το σημείο εάν πριν τη δολοφονία της, έπεσε θύμα βιασμού.

Το άψυχο κορμί της 27χρονης βρέθηκε τυλιγμένο σε μεγάλες μαύρες σακούλες, σακούλες που φέρεται να έχουν βρεθεί και εκεί που ζούσαν οι δύο άνδρες. Η απόσταση του σπιτιού από το σημείο εύρεσης της σορού της 27χρονης δεν ξεπερνά τα 100 μέτρα και η Αστυνομία εικάζει ότι ο βασικός ύποπτος θα μπορούσε να έχει μεταφέρει ακόμα και μόνος το πτώμα στο σημείο.

Μέλος της παρέας του 32χρονου πήγε να βιάσει 30χρονη

Μια 30χρονη γυναίκα από την Κω κατήγγειλε πως παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού από έναν άνδρα από την παρέα του 32χρονου από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης.

Η Μαρία έδωσε την Τρίτη (20/6) συνέντευξη στο Mega και είπε πως δέχτηκε την επίθεση, λίγες μέρες πριν τη δολοφονία της κοπέλας από την Πολωνία, ενώ έγινε περίπου 20 μέτρα μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της δεύτερης.

«Μου είπε τον έλεγαν… και έμενε στο Ζηπάρι, μου έδωσε το τηλέφωνό του και μου είπε ότι δούλευε στις ξαπλώστρες και ότι έκανε μασάζ στην παραλία. Μου είπε αν ήθελα μασάζ. Του είπα όχι και από εκεί ξεκίνησε όλο», είπε η 30χρονη.

Έπειτα, πρόσθεσε πως «ξεκάθαρα μου έριξε κάτι μέσα. Στη μισή μπύρα, μου λέει κιόλας, “δεν θα πιεις την μπύρα σου;”. Ήπια την μπύρα με μια μεγάλη γουλιά. Μετά από λίγα λεπτά σκοτείνιασαν όλα, όλα σκοτείνιασαν. Δεν μπορούσα να κουνήσω κανένα μέλος του σώματός μου αλλά το μυαλό μου δούλευε. Το μυαλό μου ήτανε ξεκάθαρο. Ήταν πολύ ξεκάθαρο το μυαλό μου. Αυτός έπεφτε πάνω μου με δύναμη, με χούφτωνε και μου φώναζε “δε με θες, γιατί έχω μαύρο δέρμα;”. Και του φώναζα “όχι, όχι” και έκλαιγα και μου έλεγε “τότε τι;”».

«Όλοι μαζί, το πιστεύω είναι όλοι μαζί μια παρέα. Πιστεύω και πολύ πριν από μένα το έχουνε κάνει και πιστεύω θα το ξανακάνουν και θα συλληφθεί στο επόμενο θύμα, όταν θα κλαίμε και άλλη κοπέλα. Αυτό είναι το σύστημά τους», πρόσθεσε στη συνέχεια.