Ανατροπή φαίνεται πως έρχεται στις έρευνες για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον τόπο του εγκλήματος. Αρχικά οι Αρχές πίστευαν πως η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του 32χρονου βασικού υπόπτου, όμως αυτή εκδοχή παρουσίαζε μια σειρά προβλήματα.

Αρχικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, μέσα στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη πάλης. Συνεπώς οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο δράστης είχε καταφέρει να την παρασύρει έξω από το σπίτι και κοντά στο σημείο που βρέθηκε δολοφονημένη.

Εκεί, λιγότερο από 100 μέτρα μακριά από το σημείο που βρέθηκε η σορός της, εντόπισαν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, στο οποίο θεωρούν πιθανότερο να έχει δολοφονηθεί. Οι Αρχές έχουν πάρει από το σημείο ό,τι αντικείμενο θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμο.

Πρόκειται για ένα σημείο που δεν έχει πολλά σπίτια τριγύρω του, ενώ ο 32χρονος φέρεται να το ήξερε καλά. Κάπως έτσι δικαιολογείται και η παρουσία της σορού στο σημείο που βρέθηκε. Το άψυχο κορμί της 27χρονης βρέθηκε τυλιγμένο σε μεγάλες μαύρες σακούλες, σακούλες που φέρεται να έχουν βρεθεί και στο εν λόγω σπίτι. Η απόσταση του σπιτιού από το σημείο εύρεσης της σορού της 27χρονης δεν ξεπερνά τα 100 μέτρα και η Αστυνομία εικάζει ότι ο βασικός ύποπτος θα μπορούσε να έχει μεταφέρει ακόμα και μόνος το πτώμα στο σημείο.

«Αλλάζει η κατηγορία την Τετάρτη»

Για το μεσημέρι της Τετάρτης έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

Μέχρι στιγμής κατηγορείται μονάχα για αρπαγή, σύμφωνα όμως με όσα μετέδωσε το MEGA, ο συνήγορός του φέρεται να γνωρίζει πως την Τετάρτη η κατηγορία θα αλλάξει. Αυτό πιθανότατα σημαίνει πως οι Αρχές έχουν εντοπίσει στοιχεία για τα οποία έχουν ενημερώσει την ανακρίτρια.