Ξέσπασε δημόσια ο αδερφός της 27χρονης Αναστάζια που βρέθηκε δολοφονημένη στην Κω, καθώς ζήτησε να συναντηθεί με τον 32χρονο βασικό ύποπτο από το Μπαγκλαντές, ώστε να τον «τελειώσει».

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Tlive» ανέφερε πως «θα ήθελα δέκα λεπτά να συναντηθώ με αυτόν τον άνδρα και να τον “τελειώσω” εγώ».

«Σίγουρα δεν πιστεύω ότι ήταν ατύχημα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να αποδοθεί δικαιοσύνη. Τα άτομα που το έκαναν πρέπει να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, δήλωσε ότι «δεν μπορώ να σκεφτώ καθαρά αυτή τη στιγμή, δεν το έχω συνειδητοποιήσει, λυπάμαι που έτυχε να είναι η αδερφή μου και τώρα πρέπει να μιλήσω με την αστυνομία. Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Λυπάμαι που αφορά την οικογένειά μου αλλά ελπίζω η δολοφονία της να είναι μια προειδοποίηση για άλλα κορίτσια όταν θα είναι σε άλλες χώρες να προσέχουν τις παρέες τους και να προσέχουν περισσότερο».

«Ήταν ένα νέο κορίτσι που είχε πολλά όνειρα, της άρεσε να ταξιδεύει και ονειρευόταν να γίνει μοντέλο. Πρόσεχε πολύ την εμφάνισή της και τώρα την “έσβησαν”», είπε στη συνέχεια.

«Πήγε εκεί για να κάνει μια δουλειά»

Επιπλέον, ο αδερφός της 27χρονης μίλησε για τους λόγους που έφυγε από την Πολωνία και πήγε να δουλέψει στην Κω η κοπέλα. «Αυτό δεν το γνωρίζω, πήγε εκεί για να κάνει μια δουλειά αλλά τι ακριβώς και πώς βρέθηκε εκεί δεν το ξέρω. Απ’ ότι άκουσα ήταν σερβιτόρα. Με τον σύντροφό της ήταν 13 χρόνια μαζί. Ταξίδευαν μαζί αλλά δεν σκέφτονταν να παντρευτούν. Παρόλο που ήταν χρόνια μαζί, δεν μιλούσαν για γάμο», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, για τη μητέρα του είπε πως «είναι συντετριμμένη, ήταν η μοναχοκόρη της. Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τη μητέρα μας, δεν είναι καλά».