Ένταση επικρατεί στην Άρτα με τον πατέρα που ξέχασε το 5,5 μηνών μωρό του στο αυτοκίνητο και αυτό πέθανε, με αποτέλεσμα συγγενείς της μητέρας να τον απειλούν με λιντσάρισμα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε.

Όπως αναφέρει το artinos.gr, συγγενείς της μητέρας έχουν μεταβεί στο Νοσοκομείο της Άρτας όπου είναι κρατούμενος από την Αστυνομία ο πατέρας και τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν.

Επίσης, η εκπομπή «Live News» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος ανέφερε πως η μητέρα είναι στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ενώ ζητάει εξηγήσεις από τον πατέρα. Εξάλλου, ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν φέρεται να έχει πει πολλά για την τραγωδία στις αρχές, γιατί λιποθύμησε, όταν διαπίστωσε πως πέθανε το παιδί του.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Mega, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας εργάζονταν στο Δημόσιο και φέρεται να άφησε το παιδί στο αυτοκίνητο του, ενώ στη συνέχεια πήρε ένα υπηρεσιακό όχημα για τις δουλειές του.

Όταν σχόλασε και επέστρεψε στο αμάξι, φέρεται πως εντόπισε το παιδί του και τότε πήγε στο νοσοκομείο, ενώ πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων για νεκροψία, ενώ οι αρχές διερευνούν την υπόθεση.