Μια εντυπωσιακή ξανθιά φιγούρα έκλεψε τις εντυπώσεις το πρωί της Τρίτης (09/05) έξω από τα δικαστήρια με τις κάμερες να την κυνηγούν προκειμένου να της αποσπάσουν μια δήλωση. Ο λόγος; Πρόκειται για μια δημοσιογράφο η οποία θα ταχθεί στο πλευρό του πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο οποίος επιδιώκει να «σπάσει» τα ισόβια για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, μέσα στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Με μια διευρυμένη λίστα μαρτύρων υπεράσπισης στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η συγκεκριμένη δημοσιογράφος, ξεκίνησε στο Εφετείο η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Αρχικά, τη δημοσιογράφο εντόπισε με την κάμερα του «Πρωινού», έξω από τα δικαστήρια, ο ρεπόρτερ Γιάννης Μαλλιαρός, και η ίδια αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση και έφυγε με γοργό βηματισμό.

Το πλούσιο βιογραφικό της «πριγκίπισσας της ζάχαρης»

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Τ-Live» του Alpha και του δημοσιογράφου Ιάσωνα Τσόλη αναφέρει πως η συγκεκριμένη έχει πλούσιο βιογραφικό στο οποίο η ίδια αποδίδει στον εαυτό της πολλές ιδιότητες εκτός από αυτή της δημοσιογράφου. Ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, ερευνήτρια δημοσιογράφος, πολιτική επιστήμονας αλλά και γόνος αριστοκρατικής οικογένειας από την Ουκρανία, αεροσυνοδός με μητέρα η οποία δραστηριοποιείται στο μόντελινγκ είναι ορισμένα μόνο από τα στοιχεία του βιογραφικού της.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η εν λόγω δημοσιογράφος έχει φωτογραφίες στα social media της με ένα σπάνιο διαμάντι το οποίο έχει «παίξει» στη θρυλική ταινία «Τιτανικός» και του οποίου δηλώνει κάτοχος.

Μάλιστα όπως αναφέρει η ίδια και αναμεταδίδει το ρεπορτάζ του Alpha, έχει χαρακτηριστεί ως η «πριγκίπισσα της ζάχαρης» αφού η οικογένειά της δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα.

Η νεαρή δημοσιογράφος, έχει προβεί -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha- σε πολλές δημόσιες αναρτήσεις με τις οποίες υπερασπίζεται τον συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και αναμένεται να καταθέσει υπέρ του στη δίκη.

Η νεαρή αυτοαποκαλούμενη δημοσιογράφος έχει κάνει και έρευνα για τη δολοφονία της Κάρολάιν και στα 6 κεφάλαια αμφισβητεί την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κατηγορώντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πως έχουν «κατασκευάσει» την υπόθεση.

«Είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται τη βοήθεια μας. Προσπαθήστε να τον ακούσετε. Το ξέρω ότι δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Είμαι σίγουρη όμως ότι δεν είμαι η μόνη. Είναι ένας άνθρωπος, που αν αποδειχθεί το κακό, χρειάζεται την υποστήριξη, περισσότερο από ποτέ. Διότι είναι ένας άνθρωπος ψυχολογικά ισορροπημένος» αναφέρει η ίδια μεταξύ άλλων σε κάποια από τις τοποθετήσεις της.
Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η ουκρανή δημοσιογράφος σε άλλη της ανάρτηση τάχθηκε και υπέρ της αθωότητας της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η συγκεκριμένη ανάρτηση, λίγη ώρα μετά «κατέβηκε».