Το κατώφλι του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ πέρασε η χήρα του προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Η κίνηση αυτή έγινε λίγες ώρες μετά την απόφαση για την προφυλάκιση των δυο αδελφών κατηγορουμένων στην υπόθεση οι οποίοι στις μαραθώνιες απολογίες τους αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην στυγερή δολοφονία.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ κλήθηκε να καταθέσει ενώπιον του 30ου ανακριτή με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ίδια δεν γνωρίζει τους δυο κατηγορούμενους που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Η οικογένεια του άτυχου δημοσιογράφου που έπεσε νεκρός πριν από δυο χρόνια έξω από το σπίτι του στον Άλιμο ζητεί από τις αρχές να εντοπιστεί ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, σημειώνοντας πως θέλουν να «βρεθούν αυτοί που έδωσαν την εντολή» και να «πληρώσουν αυτοί που πρέπει να πληρώσουν».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της η χήρα του Γιώργου Καραιβάζ ευχαρίστησε την αστυνομία αλλά και όσους βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας για την συμπαράσταση τους αλλά και την ελληνική δικαιοσύνη εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «θα απονέμει τη Δικαιοσύνη έως τέλους για υπόθεση του Γιώργου μας».

«Πρέπει να θυμόμαστε όλα τα αυτά τα δύο χρόνια πως έγινε συντονισμένη προσπάθεια ώστε η υπόθεση να μην ξεχαστεί, ασκήθηκαν τρομερές πιέσεις για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που βοήθησαν να στηθεί στη μνήμη του Γιώργου το πολυιατρείο για το Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε, μεταξύ άλλων ενώ ο νομικός της παραστάτης Απόστολος Λύτρας σημείωσε: «Η κυρία Αλεξανδροπούλου δε γνωρίζει εννοείται κάποιον από τους κατηγορούμενους, ούτε γνωρίζει κάτι σχετικό. Ο Γιώργος Καραϊβαζ δε φοβόταν κάτι, δεν είχε άγχος για κάτι. Η δολοφονία προφανώς συσχετίζεται με τη δημοσιογραφία και με αυτά που έγραφε ή θα έγραφε και έλεγε ή θα έλεγε».