Στον ανακριτή οδηγήθηκε στις 10:30 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ο τερματοφύλακας Μπόρις Κλέιμαν ο οποίος κατηγορήθηκε από 17χρονη Βελγίδα ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά σε μπαρ στο Κολωνάκι, τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης.

Το ισραηλινό αθλητικό σάιτ Sport5 έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει τον αστυνομικό την ώρα που βγάζει από τον Μπόρις Κλέιμαν τις χειροπέδες και στη συνέχεια τον ίδιο να συνομιλεί με τον δικηγόρο του έξω από το γραφείο του ανακριτή.

Αρνείται τα όσα του αποδίδονται ο ποδοσφαιριστής

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου της ΠΑΕ Βόλου μόλις η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα, φέρεται να αρνείται κατηγορηματικά όσα του αποδίδονται χωρίς, ωστόσο, να είναι σε θέση να εξηγήσει για ποιο λόγο η κοπέλα, που βρισκόταν στην Ελλάδα με εκδρομή του σχολείου της, στράφηκε σε βάρος του.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή ουσιών προς ιδία χρήση.

«Δεν χρησιμοποίησε ποτέ βία ούτε βίασε» επεσήμανε ο συνήγορος του κατηγορούμενου Παναγιώτης Παπαδόπουλος εκτιμώντας πως τα βίντεο από την κάμερα του μαγαζιού θα δικαιώσουν τον εντολέα του.

Ο κατηγορούμενος δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς επιμένει πως «δεν υπήρξε καμία σεξουαλική επαφή» και «δεν έλαβε χώρα καμία γενετήσια πράξη» με το κορίτσι.

Ο ποδοσφαιριστής, φέρεται να δίνει έμφαση στο γεγονός ότι το τραπέζι όπου καθόταν ήταν σε ανοικτό χώρο και κοινή θέα σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον ισχυρισμό του πως δεν θα μπορούσε να έχει επιτεθεί σεξουαλικά στην κοπέλα που σε λίγες ημέρες γίνεται 18 ετών.

Οι Αρχές έχουν λάβει δείγμα DNA από τον μέχρι πρότινος τερματοφύλακα του Βόλου καθώς και δείγμα νυχιών, προκειμένου να εξεταστούν και να προχωρήσουν σε ενδεχόμενη ταυτοποίηση.

Η ανήλικη, η οποία εξετάστηκε από την αρμόδια υπηρεσία, στην κατάθεση της φέρεται να περιγράφει με λεπτομέρειες πως ενώ βρισκόταν μαζί με την παρέα της στο μπαρ ο ποδοσφαιριστής τους κάλεσε στο τραπέζι του στα VIP του καταστήματος μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα και εκεί την προσέγγισε σεξουαλικά κάνοντας χειρονομία η οποία θεωρείται βιασμός.

Η ανήλικη στην κατάθεση της εμφανίζεται να αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής τους κερνούσε σφηνάκια και «στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP».