Μια μητέρα από την Κρήτη κατήγγειλε στις αρχές τον πρώην σύζυγο της, ότι βίαζε τον γιο τους, τον οποίο φέρεται να πήγαινε στο στάβλο που διατηρεί και μάλιστα έβαζε τα ζώα να επιδοθούν σε ερωτική πράξη, ώστε «το παιδί να μάθει».

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μαμά, ο μπαμπάς με πήγαινε στον στάβλο, έβαζε τα ζώα να κάνουν την πράξη και τους έλεγε: “έτσι θέλω να γίνεις κι εσύ σαν τον τράγο”. Του έπαιρνε ένα παιχνίδι 2 ευρώ από το μπακάλικο για να κρατήσει τη σιωπή του. “Αυτά είναι αντρικά πράγματα, του έλεγε, δεν θα τα πεις στη μαμά. Θέλω να σε μάθω να είσαι άντρας”», υποστήριξε η γυναίκα πως άκουσε από τον γιο της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δήλωσε πως «ο μικρός υπνοβατούσε, έβρεχε το κρεβάτι του, είχε φοβίες. Είχε εξομολογηθεί στη νονά του όσα συνέβαιναν. Η κόρη μου, που είναι μεγαλύτερη, τα ήξερε. Είχαν αποφασίσει από κοινού τα παιδιά να μη μου πουν τίποτα για να με προστατεύσουν».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «ερχόταν μεθυσμένος και με βίαζε, με χτυπούσε, με έσπρωχνε».

Εντούτοις, η μεριά του πρώην συζύγου αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως πρόκειται για σκευωρία. Μάλιστα, ως επιχειρήματα χρησιμοποίησε το γεγονός πως ο κατηγορούμενος είναι ακόμη ελεύθερος και ότι φέρεται να διατηρεί φιλικές σχέσεις με το περιβάλλον της πρώην συζύγου του.