Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πέντε ανήλικων μαθητριών.

Σε βάρος του κατηγορουμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση από ενήλικο ανηλίκων σε ασέλγεια τους οποίους του έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει και να τους φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και για παραγωγή, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας από ενήλικο που αφορά ανήλικο τον οποίο του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει και να τον φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον:

ΔΑΤΣΙΟ Άρη του Χρήστου και της Φανής, γεννηθέντα την 14-7-1979 στο Στεφανέστι Ρουμανίας.

Στη φυλακή μετά την απολογία του

Μετά την απολογία του ο 44χρονος προπονητής του τάε κβον ντο, πήρε το δρόμο για τη φυλακή, με την ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του ο 44χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Σύμφωνα με την κατηγορία τα θύματα του κατηγορούμενου ήταν κορίτσια μεταξύ 12 και 16 ετών τα οποία προσέγγιζε και αφού εκθείαζε τις ικανότητες τους στο άθλημα των πολεμικών τεχνών τα έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα ώστε να έχουν πολύωρες ατομικές προπονήσεις μαζί του. Στη συνέχεια φέρεται να «παγίδευε» τις ανήλικες στο γυμναστήριο ή στο σπίτι του, στην Ηλιούπολη και να τις βίαζε.

Τα ανήλικα κορίτσια στις καταθέσεις φέρονται να καταγγέλλουν ότι υπέστησαν από τον κατηγορούμενο εκτός από σωματική κακοποίηση και ψυχολογική βία ώστε για να μην αποκαλύψουν τη φρίκη που ζούσαν.

Αν και σύμφωνα με την δικογραφία η δράση του 44χρονου ξεκινά από το 2009 και εκτίνεται μέχρι το 2020 οι καταγγέλλουσες φέρονται να μίλησαν και για βιασμούς που συνεχίζονταν μέχρι τη σύλληψη του με θύμα , μάλιστα, μια 15χρονη. Αυτός ήταν και ο λόγος, όπως εκτιμάται, που οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του προπονητή.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον κατηγορούμενο ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο όταν τρία κορίτσια, πρώην αθλήτριες του, τα οποία έχουν πλέον ενηλικιωθεί κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση.

Η έρευνα από τη δικαιοσύνη ξεκίνησε και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης δυο ακόμη νεαρά κορίτσια έλυσαν τη σιωπή τους «δείχνοντας» τον κατηγορούμενο ως βιαστή τους.