Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση της κατασκόπου Μαρία Τσάλλα στην Ελλάδα και σύμφωνα με την υπάλληλο της, εκείνη της ζήτησε να αναλάβει την επιχείρηση που διατηρούσε στο Παγκράτι.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Live News» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος και δήλωσε πως «στο WhatsApp μιλάγαμε και σε ένα e-mail που μας έστειλε μέσα Ιανουαρίου όταν μας ενημέρωσε ότι την είχαν κλέψει. Και η επόμενη επικοινωνία ήταν στις 28 Ιανουαρίου και μου είπε ότι «τελικά δεν θα επιστρέψω. Μπορείς να αναλάβεις εσύ το μαγαζί ή να το κλείσεις. Το τηλέφωνο του λογιστή το έχεις μπορείς να τον ρωτήσεις οτιδήποτε θελήσεις, δεν υπάρχει κάτι κρυμμένο όλα είναι καθαρά».

«Δεύτερη εβδομάδα Φεβρουαρίου μου λέει ότι σε παρακαλώ πολύ αν μπορείς να πας να μαζέψεις πέντε προσωπικά μου πραγματάκια και θα κανονίσω εγώ κάποιος να έρθει να τα πάρει ή κάπως να μου τα στείλεις μέσω ταχυδρομείου. Το κλειδί μου το έδωσε μια καλή της φίλη στην οποία το είχε αφήσει σε περίπτωση ανάγκης. Μάζεψα μερικά ρουχαλάκια που μου είπε και μερικές βελόνες. Βελόνες και βελονάκια. Όλα αυτά τα πράγματα τα κράτησα στο μαγαζί και τώρα τα έχω μεταφέρει σε αποθηκευτικό χώρο».

«Πριν 3 εβδομάδες σταμάτησε την επικοινωνία. Τότε μιλάγαμε για τον γάτο. Ο γάτος της είναι σε φιλοξενία και από τη στιγμή που βγήκε όλο αυτό στη φόρα, αποφασίσαμε να του βρούμε ένα σπίτι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είχα πάει στο σπίτι της για την φωτογράφιση»

Επίσης, στην εκπομπή του Mega, μίλησε και η Μαριλένα, που είναι μοντέλο και είχε φωτογραφήσει η Μαρία Τσάλλα για την προώθηση των προϊόντων της.

«Ήταν λίγο πριν ξεκινήσουν οι καραντίνες, Είχε κάνει αρχικά φωτογράφιση με μία φίλη μου και έτσι γνωριστήκαμε. Γνωρίζω πως φωτογράφιζε κόσμο και μετά τα έβαζε πάνω στα φουλάρια και περισσότερο το έκανε για να διαφημίσει την δουλειά της», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε πως «είχα πάει στο σπίτι της στο Παγκράτι για την φωτογράφιση γιατί ήθελε να διαφημίσει τα φουλάρια που έφτιαχνε. Δεν είδα κάτι περίεργο στη συμπεριφορά της ούτε στον χώρο της. Είχε λατρεία στα ζώα και στην Ελλάδα. Δεν είπε κάτι περίεργο ούτε ρωτούσε πολλά. Τυπικά πράγματα».