Η γιατρός που κατηγορείται ότι παρίστανε την ογκολόγο και ότι εμπλέκεται στον θάνατο 36χρονης που έπασχε από καρκίνο, φέρεται να ζήτησε από 53χρονο με τη συγκεκριμένη νόσο να διακόψει θεραπεία.

Συγγενής του άνδρα μίλησε στο Mega και δήλωσε πως ο 53χρονος λάμβανε αγωγή με κορτιζόνη, με τους γιατρούς να του δίνουν δύο μήνες ζωής.

«Σταματήσαμε ό,τι μας έδιναν, εκείνος αμέσως άρχισε να φθίνει, μας έλεγε είναι λογικό», είπε η ανιψιά του 53χρονου και πρόσθεσε πως η γιατρός ανέφερε σε εκείνον ότι «“δεν έχει ανέβει στο κεφάλι, σας κοροϊδεύουν, όλα καλά θα πάνε”, του έλεγε».

«Μιλάμε για χιλιάδες χρήματα…»

Η μητέρα της 36χρονης που έχασε τη ζωή της πριν από λίγο καιρό μίλησε για την συγκεκριμένη γιατρό και ανέφερε πως «αυτή το κατέστρεψε το παιδί μου, αυτή το πήγε στον άλλο κόσμο γιατί του έδινε ψεύτικες ελπίδες με αυτά παρασκευάσματα. Δεν του έδινε ποτέ να κάνει εξετάσεις για να μη φαίνονται αυτά, για να μπορεί αυτή, πώς να τη χαρακτηρίσω, να της παίρνει τα λεφτά. Η κόρη μου την πίστεψε και αποπλανήθηκε με πολύ βαρύ τρόπο».

Επίσης, είπε ότι «ήμουν αντίθετη από την πρώτη στιγμή. Την πείσανε εύκολα, πείστηκε ότι θα προφυλάξει τον εαυτό της. (…) Μιλάμε για χιλιάδες χρήματα για αυτά τα σκευάσματα, μέσα σε 2 χρόνια, 5.000 – 10.000 ευρώ. Δε με ενδιαφέρουν τα χρήματα, μακάρι να της χάριζα και να είχα το παιδί μου».

«Είναι εγκληματίας. Τέλος… Λες και της είχε βάλει παρωπίδες, δεν ξέρω πως το έφερε βόλτα έτσι το παιδί μου», πρόσθεσε στη συνέχεια.