Επίθεση εξαπέλυσε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, στον Μάνο Δασκαλάκη, λίγο πριν ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας. Ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου χαρακτήρισε «κλαρινογαμπρό» τον Μάνο Δασκαλάκη, λίγο πριν τον εξετάσει ως μάρτυρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. «Έχει ενδιαφέρον η σημερινή δίκη» είπε ο ποινικολόγος.

«Αν είναι αλήθεια τα περί απιστίας της Πισπιρίγκου, τότε καταρρέει το κατηγορητήριο που λέει το βούλευμα ότι είναι φουλ ερωτευμένη μαζί του που σκοτώνει τα παιδιά της για να τον κρατήσει. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη και πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις του, αφήνοντας αιχμές.

«Να περιμένετε τις ερωτήσεις και νομίζω έχει ενδιαφέρον. Πολλές φορές στα δικαστήρια κάποιοι μεταβάλλονται από μάρτυρες σε κατηγορούμενους» είπε αφήνοντας αιχμές και πρόσθεσε: «Αυτό είναι δικαίωμα του δικαστηρίου όταν κάποιος καταθέτει πράγματα που δεν είναι αληθινά», συνέχισε.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι «η κατάρρευση ενός συστήματος που αρχίζει σήμερα, κατάφερε να καταργήσει και τη λειτουργία της Δικαιοσύνης που έχει ορισμένες σταθερές που εμπιστεύεται επιστήμονες με ειδικές γνώσεις και ανάλογα με το περιεχόμενο των τοποθετήσεων των επιστημόνων διατυπώνονται κατηγορίες». Τέλος, ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου εξαπέλυσε για ακόμα μία φορά επίθεση στους ιατροδικαστές Λέων, Σπανουδάκη, Γαλεντέρη χαρακτηρίζοντάς τους ως τυχάρπαστους και λέγοντας ότι: «βγαίνουν και κάνουν σχόλια χωρίς να έχουν κάνει την ιατροδικαστική εξέταση».