Με συλλήψεις ολοκληρώθηκε η καταδίωξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (15/12) ανάμεσα σε αστυνομικούς και δύο άτομα που επιχείρησαν να κλέψουν καταλύτη από ένα σταθμευμένο όχημα στην περιοχή της Βούλας.

Οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς που περιπολούσαν στην περιοχή, με τους επίδοξους κλέφτες στη θέα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. να επιβιβάζονται στο δικό όχημα (ένα ανασφάλιστο Ι.Χ. αυτοκίνητο) και να αναπτύσσουν ταχύτητα με σκοπό να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το Κέντρο της Άμεσης Δράσης, ζήτησαν ενισχύσεις, και ξεκίνησαν άμεσα καταδίωξη που ξεκίνησε από την παραλιακή λεωφόρο και έφτασε μέχρι το Μενίδι και συγκεκριμένα τη συμβολή των οδών Σ. Βρεττού και Δαμιανού.

Εκεί ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το Ι.Χ. αυτοκίνητο να «καρφωθεί» σε τοίχο και να ακινητοποιηθεί. Οι επιβάτες κατέβηκαν γρήγορα κι άρχισαν να τρέχουν, με τους αστυνομικούς να περνούν τελικά χειροπέδες σε δύο άνδρες ηλικίας 30 και 24 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης.