Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη είναι η 17χρονη, η οποία φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της το βράδυ της Κυριακής (11/12) μέσα στο σπίτι της, στο Μαρούσι.

Η ανήλικη οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία.

Η 17χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή ανηλίκων και θα οδηγηθεί εκ νέου αύριο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προκειμένου να πάρει προθεσμία.

Τι αναφέρει η οικογένεια της 17χρονης

Η οικογένεια της 17χρονης, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε ότι η φιλία των δύο κοριτσιών «παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας». Ε

πισημαίνει ότι η κόρη τους αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα που δεν μπόρεσαν να θεραπευτούν «παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους-ψυχολόγους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας: «Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.

Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη  παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μαςΗ κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους-ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευτεί.

Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της. Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».