Σοκ προκαλεί μία νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας που σημειώθηκε σε επαρχιακή πόλη και βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ο άνδρας με τον οποίο η γυναίκα διατηρούσε σχέση είχε, όπως αποκαλύπτει η ίδια τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι της και ανήρτησε βίντεο από προσωπικές τους στο διαδίκτυο.

Όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11) η εκπομπή του Alpha Tlive το θύμα ενημερώθηκε από φίλη της πως τα βίντεο στα οποία ήταν πρωταγωνίστρια κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο και έπαθε σοκ. Αμέσως επικοινώνησε με τον άνδρα που διατηρούσε σχέση και είχε χωρίσει και αυτός της παραδέχτηκε πως είχε εμπλοκή στην υπόθεση.

«Το έκανε για να με εκβιάσει»

Μιλώντας στην εκπομπή η καταγγέλλουσα είπε πως ο πρώην σύντροφός της το έκανε για να την εκβιάσει ζητώντας της χρήματα και ότι απεύθυνθηκε σε ιδιωτικό ερευνητή για να μπορέσει να μάθει πως τα βίντεο είχαν τραβηχτεί στο σπίτι της.

«Οι κάμερες είχαν τοποθετεί στο φωτιστικό της κρεβατοκάμαρα και στο σαλόνι» επεσήμανε η γυναίκα η οποία έπεσε θύμα revenge porn.

«Πριν από λίγο διάστημα είχα κάποια σχέση με κάποιον κύριο. Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο χώρισα και περίπου 1,5 μήνα μετά από το χωρισμό μας ειδοποιήθηκα από φιλικά μου πρόσωπα ότι κυκλοφορούν κάποια βίντεό μου στο διαδίκτυο» ανέφερε η γυναίκα.

«Τον πήρα τηλέφωνο και εκείνος ατάραχος μου είπε να βρεθούμε για να δούμε τι θα πρέπει να γίνει ώστε να τα κατεβάσει, αποκάλυψε η γυναίκα. Το νόημα της κρυφής κάμερας ήταν να μπορεί να με εκβιάσει όπως και έκανε χρηματικά» συμπλήρωσε.