Δε λένε να κοπάσουν τα περιστατικά εκφοβισμού στα σχολεία της χώρας. Θύμα άγριου bullying αυτή τη φορά ένας μαθητής της Β’ Γυμνασίου σε σχολείο στα Κάτω Πατήσια.

«Μου είχαν ρίξει ένα βιβλίο στο κεφάλι και το είδε μια καθηγήτριά μου και μου είπε να το πω στον διευθυντή. Όταν μετά ανέβηκα πάλι στην τάξη και τους είπα ότι τους ήθελαν στο γραφείο κάτω, με έβριζαν και άρχισαν και με βάραγαν. Χτύπησαν και ένα άλλο κορίτσι μέσα στην τάξη» εξομολογείται ο μικρός μαθητής, μιλώντας στο Star.

«Τον έβριζαν χωρίς λόγο, του ευχήθηκαν να πάει στον τάφο. Ήταν μπροστά καθηγητής, ο υποδιευθυντής καθόταν επίσης με σταυρωμένα τα χέρια και όταν ο Άγγελος σήκωσε το χέρι του για να προστατευτεί τότε ο καθηγητής είπε “δεν χρησιμοποιούμε βία”» καταγγέλλει η μητέρα του μαθητή.

Ένας συμμαθητής τους, που μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, καταγγέλλει ότι δέχθηκε κι αυτός χτυπήματα. «Είχε βάλει ένα στυλό στο χέρι του σαν σιδηρογροθιά και μου το τράβηξε στο κεφάλι» λέει ο μαθητής στην κάμερα του Star.

Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος μαθητής δέχεται επίθεση από συμμαθητές του. «Πήγαν και του κατέβασαν το παντελόνι, αυτό δεν είναι πλάκα, είναι πολύ σοβαρό» καταγγέλλει μία μαθήτρια, θύμα και η ίδια bullying, καθώς όπως λέει τη χαστούκισε χωρίς λόγο ένας συμμαθητής της.

«Δεν είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό. Θα συνεδριάσει το συμβούλιο των εκπαιδευτικών του σχολείου για να αποφασίσουμε τι θα γίνει με τους μαθητές που εμπλέκονται» είπε το σχολείο σε ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού για το bullying σε βάρος του μικρού μαθητή.

Οι γονείς του μαθητή δηλώνουν αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου.