Σύμφωνα με ανάρτηση της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής ο γιατρός που δέχτηκε άγρια επίθεση στη Θεσσαλονίκη, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διατηρεί το ιατρείο του, δεν είναι πλαστικός χειρουργός ούτε μέλος της Εταιρείας.

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στο Facebook, της Εταιρίας αναφέρεται: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι σχετικά με το περιστατικό άσκησης βίας εναντίον ιατρού στη Θεσσαλονίκη, ο ιατρός που έπεσε θύμα δεν είναι Πλαστικός Χειρουργός ούτε μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής».

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι σχετικά με το περιστατικό άσκησης βίας εναντίον ιατρού στη Θεσσαλονίκη, ο ιατρός…

Posted by Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής on Tuesday, November 1, 2022

Συγκλονίζει ο γιατρός για την επίθεση

Ο γιατρός μίλησε στο MEGA για την δολοφονική, όπως την χαρακτήρισε επίθεση. Ανέφερε πως όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά και δεν γνωρίζει για ποιον λόγο έγινε η επίθεση.

«Στην αρχή με χτύπησαν με λοστό ή με γλομπ, δεν ξέρω τι ήταν. Ήταν πάρα πολύ δυνατό το χτύπημα, πίσω στο κεφάλι μου, λίγο πάνω από τον αυχένα» είπε αρχικά ο γιατρός που δέχτηκε την επίθεση και πρόσθεσε «ευτυχώς δεν ήταν στον αυχένα γιατί θα μπορούσε να με αφήσει στον τόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον χειρουργό δεν ήταν απόπειρα ληστείας καθώς οι δράστες δεν πήραν την τσάντα και το πορτοφόλι του, που έπεσαν κάτω μετά την επίθεση.

«Είμαι γιατρός, κάνω επεμβάσεις, μπορεί κάποιος να μην είναι ευχαριστημένος, αλλά πάντα να ξέρετε βρίσκω τον τρόπο και υπάρχει λύση για όλα» σημείωσε.