Ο αδελφός του 36χρονου που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη αναφέρθηκε στο περιστατικό και τόνισε ότι ο εν διαστάσει σύζυγος της 38χρονης κατηγορούμενης βιώνει «φρικτούς πόνους», γιατί δέχθηκε μείγμα που είναι «χειρότερο από βιτριόλι».

«Μιλάμε για φρικτούς πόνους. Αυτό το υγρό σε βασανίζει. Έχει κάνει κάποια χειρουργεία, ακόμα μπαινοβγαίνουν οι γιατροί για να δούν τι θα κάνουν», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Live News».

Παράλληλα, δήλωσε ότι η κατηγορούμενη «έχει αναμείξει δύο μείγματα, καυστικά. Είναι χειρότερο από το βιτριόλι. Είναι πολύ καλά διαβασμένη αυτή, πολύ καλά διαβασμένη. Έχει παρατήσει, αυτή δεν αγαπάει τα ίδια τα σπλάχνα της, τα κοπέλια της. Τα σπλάχνα της, τα απαρνήθηκε».

Επίσης, σημείωσε ότι ο αδερφός του δεν έλαβε ποτέ το διαζύγιο, επειδή η 38χρονη αρνήθηκε να υπογράψει. «Πιστεύω έχετε καταλάβει με τι υποκείμενο της κοινωνίας έχετε να κάνετε. Αυτή έχει ένα ταλέντο, να κάνει το ψέμα αλήθεια και την αλήθεια ψέμα. Το έχει σπουδάσει αυτό το ταλέντο. Έχουν χωρίσει με τον αδελφό μου. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αυτό το πράγμα δεν έχεις καταλάβει τι είναι; Είναι τοξική», υποστήριξε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι ο δικηγόρος του 36χρονου, Αλέξης Κούγιας, εξέδωσε ανακοίνωση για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η 38χρονη και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «προκαλεί το περί δικαίου συναίσθημα και δοκιμάζει την κοινή λογική».