Η 38χρονη η οποία φέρεται να προχώρησε στην επίθεση με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της στην Κρήτη μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και δήλωσε «τρομοκρατημένη». Όπως η ίδια είπε, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, είχε ακόμη συναισθήματα για εκείνον και τις τελευταίες 40 ημέρες είχε βρεθεί τέσσερις φορές με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Ανέφερε ακόμη ότι θόλωσε και προχώρησε στην καταδικαστέα ενέργεια. «Δεν είμαι περήφανη για την πράξη μου αλλά πολλές φορές η απόγνωση σου θολώνει το μυαλό», είπε, ενώ ανέφερε επίσης: «Με απειλούσε ότι αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν».

Μάλιστα η 38χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αδερφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία, καθώς όπως η ίδια λέει το περιβάλλον του θύματος, ο οποίος είχε μπει στην φυλακή για αδικήματα, την ξυλοφόρτωνε συχνά.

Τέλος, επεσήμανε ότι σύντομα θα εμφανιστεί στις Αρχές παρουσία του δικηγόρου της.

Τι όμως ακριβώς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο κέντρου του Ηρακλείου όπου έλαβε χώρα το περιστατικό;

Πληροφορίες του neakriti αναφέρουν ότι στο δωμάτιο βρέθηκε το γυάλινο μπουκαλάκι χωρητικότητας 200 ml που περιείχε το καυστικό υγρό το οποίο εξετάζεται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να διευκρινιστεί το είδος ως προς τη χημική του σύνθεση καυστικό υγρό. Για την ΕΛ.ΑΣ η ουσία θεωρείται άγνωστη αν πρώτα δεν αναλυθεί. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ίσως πρόκειται για ένα μείγμα νιτρικού οξέος και βιτριολιού.

Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου αναφέρεται ότι το υγρό προκάλεσε ζημιές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κομμάτι του χαλιού και ενός επίπλου μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου φέρουν καψίματα, στο κρεβάτια, τα μαξιλάρια κλπ. Οι πρώτες υποθέσεις που γίνονται είναι ότι το θύμα φέρεται να είχε χαλαρώσει ίσως και να βρισκόταν σε φάση ύπνου όταν δέχτηκε το καυστικό υγρό.