Την ώρα που η Αστυνομία αναζητάει τον «Μιχάλη» που φέρεται να ήταν συνεργός του Ηλία Μίχου, κατηγορούμενου για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, ο άνδρας μίλησε δημόσια και αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και ανέφερε ότι «δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο. Ούτε τον ήξερα ούτε είχα κάποια μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της».

Μάλιστα, ο ίδιος είχε μιλήσει ξανά στην εκπομπή του Alpha, δύο μέρες μετά την σύλληψη του 53χρονου, αναφέροντας τότε πως «αυτή η ιστορία δεν είναι τωρινή, εμένα η πρώτη κρούση μού έγινε από ένα site. Μου λέει “θέλεις να βρεθούμε” και είχε μια παιδική φωτογραφία».

«Προσπαθούν να με βρουν από το ψεύτικο προφίλ που είχα κάνει για να παρακολουθώ την κόρη μου. Ούτε εμβάσματα έχω στείλει ούτε λεφτά ούτε γνωστούς. Εγώ είμαι ο “Μιχάλης” που ψάχνουν οι Αρχές και θέλουν να τού ρίξουν όλα αυτά που έχουν γίνει για να καλύψουν άλλα… Δεν έχω “πάει” ποτέ με ανήλικη ούτε με ενήλικη επί πληρωμή», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.