Στις Φιλιππίνες βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η μικρή Λυδία, κόρη της Καρολάιν, που δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, το δύο ετών κοριτσάκι, πέταξε για τη Μανίλα, τόπο καταγωγής της μητέρας της, μαζί με τους παππούδες της.

Οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς θέλουν η μικρή Λυδία να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές περιβάλλον μακριά από όσα θυμίζουν την αποτρόπαιη δολοφονία της μητέρας της.

Προτεραιότητα για την οικογένεια της Καρολάιν είναι, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του τοπικού σάιτ, να μεγαλώσει η 2 ετών Λυδία με την οικογένεια της ετεροθαλούς αδελφής της Καρολάιν, Ντόνα, στη Μανίλα, στις Φιλιππίνες.

Ακόμη σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της Καρολάιν πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Αναφορικά με τη δικαστική απόφαση που προβλέπει οι γονείς του 35χρονου πιλότου να βλέπουν τη μικρή Λυδία τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα 10:00 το πρωί με 2:00 το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί αίτημα προς το δικαστήριο να γίνεται η επικοινωνία μέσω skype.