Απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, μηνύματα, καταθέσεις, φωτογραφίες και βίντεο περιέχει, μεταξύ άλλων, η ογκωδέστατη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη έχει καταθέσει στους αστυνομικούς ότι είχε βιαστεί από τουλάχιστον 10-15 άτομα, υπάρχουν ωστόσο ενδείξεις ότι ο αριθμός αυτός ενδέχεται να είναι πολύ μεγαλύτερος, προσεγγίζοντας ίσως και τους 80-90 παιδεραστές. Οι ίδιες πηγές εξηγούν ότι για την ώρα είμαστε αρκετά κοντά στην ταυτοποίηση τουλάχιστον 4 ατόμων, για τα οποία θα σχηματιστεί συμπληρωματική ποινική δικογραφία που θα ενταχθεί σε αυτή των περίπου 1.000 σελίδων.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε αυτές τις σελίδες, έχει αποτυπωθεί η μεθοδική δράση του 53χρονου που είναι και ο βασικός κατηγορούμενος, ενώ είναι καταγεγραμμένα ονόματα και τηλέφωνα ατόμων τα οποία φέρονται να επικοινωνούσαν με προφίλ που ναι μεν φαίνονταν να ανήκαν στη 12χρονη, στην πραγματικότητα όμως τα διαχειριζόταν ο 53χρονος.

Σε κάθε περίπτωση, τέλος, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για το εάν ο 53χρονος επιχειρηματίας δρούσε μόνος τού η αποτελεί μέλος κυκλώματος παιδεραστών και παιδόφιλων. Η απολογία του ενώπιον του ανακριτή είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη (12/10).