Για την επίθεση που δέχτηκε από αρκετά μεγαλύτερα από αυτόν παιδιά που του επιτέθηκαν προσπαθώντας να του πάρουν τα ψώνια αλλά και την κάρτα της μητέρας του μίλησε ο 8χρονος Γιάννης από την Κρήτη.

«Δεν θυμάμαι τι μου είχαν πει αλλά τον έναν τον έπιασα από τους ώμους και του έκανα γόνατο στην κοιλιά» ανέφερε μιλώντας την Πέμπτη (22/9) στην εκπομπή του Alpha Tlive ο μικρός Γιάννης που είναι αθλητής του Muay Thai ενώ έδειξε την κίνηση που έκανε ώστε να αποτρέψει τους κλέφτες να του αρπάξουν αυτά που κρατούσε στα χέρια του.

«Όταν ήρθε στο σπίτι ήταν τρομαγμένος για ένα δύο λεπτά, μέχρι να μπορέσει να συνέλθει» είπε η μητέρα του και τόνισε «και την κάρτα και τα ψώνια τα γύρισε στο σπίτι».

Η εκπομπή παρουσίασε επίσης βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει τα παιδιά τα οποία επιτέθηκαν στον Γιάννη τη στιγμή που τον πλησίασαν.

«Χαιρόμαστε που ο μικρός μας ήρωας κατάφερε και απέδρασε σε αυτή την κατάσταση. Αν μας τύχει κάτι και νομίζουμε ότι μπορούμε να αμυνθούμε και να γλιτώσουμε μία κατάσταση θα το κάνουμε μόνο όταν είναι η τελευταία μας επιλογή» δήλωσε από την πλευρά του ο προπονητής του 8χρονου.