Την εκπροσώπηση της οικογένειας του 17χρονου ντελιβερά που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και σκοτώθηκε στον Ωρωπό ανέβαλε ο Αλέξης Κούγιας όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του.

Ο 17χρονος έχασε τη ζωή του στην Επαρχιακή Οδό Αμφιαράειου-Χαλκουτσίου έξω από τις παλιές φυλακές Ωρωπού όπως διερχόμενος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και συγκρούστηκε με το δίκυκλο του άτυχου νεαρού.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Στο δικηγορικό μας γραφείο και στον επικεφαλής του Αλέξη Κούγια ανέθεσε η οικογένεια του αείμνηστου Β.Μ. την προσπάθεια της νομικής δικαίωσης για την κακουργηματική συμπεριφορά ενός 30χρονου, ο οποίος οδηγώντας με ιδιαίτερα επικίνδυνο τρόπο και μεθυσμένος σε κεντρικό δρόμο του Ωρωπού χτύπησε το μηχανάκι, το οποίο οδηγούσε ο 17χρονος, ακολούθως τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε.

Ευτυχώς για την οικογένεια του θύματος, ο δράστης συνελήφθη μετά από λίγη ώρα και διεπιστώθη ότι ήταν ακραία μεθυσμένος και για το λόγο αυτό δεν του απεδόθη η κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, για την οποία προβλέπεται ποινή φυλακίσεως μέχρι 5 ετών, αλλά του απεδόθη η κατηγορία της διαπράξεως του κακουργήματος της οδηγήσεως με τρόπο επικίνδυνο για ανθρώπινες ζωές και της οδηγήσεως υπό καθεστώς μέθης και οδηγήθηκε σε απολογία σε Τακτικό Ανακριτή και σήμερα θα κριθεί αν θα κρατηθεί προσωρινά ή αν θα μείνει ελεύθερος. Μετά από αυτήν τη δικονομική εξέλιξη, η ποινή, η οποία απειλείται εις βάρος του δράστη είναι αυτή του κακουργήματος, όπου προβλέπεται ποινή καθείρξεως τουλάχιστον 5 ετών.