Στις φυλακές Μαλανδρίνου κρατείται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο οποίος έχει κριθεί ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Ο πιλότος, ξεκίνησε να κάνει ξανά μεροκάματα στο κυλικείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εργάζεται πλέον από τις αρχές του μήνα στο κεντρικό κυλικείο της φυλακής.

Το να κάνει μεροκάματα ήταν κάτι που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ζητούσε από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου με στόχο να καταφέρει να μειώσει την ποινή του. Για αυτό και στην αρχή δέχθηκε να καθαρίζει σκάλες στην πτέρυγα όπου κρατείται.

Η δουλειά του στο κυλικείο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ είναι να μαζεύει όλες τις παραγγελίες που έχει η κάθε καντίνα στις πτέρυγες της φυλακής. Παράλληλα συνεχίζει να διαβάζει μέσα κελί του με σκοπό να δώσει πανελλήνιες για τη Νομική.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος όπως έχει γίνει γνωστό, έχει δώσει επιπλέον και εντολή στο δικηγόρο του προκειμένου να μεταβιβάσει την ακίνητη περιουσία του στη μικρή Λυδία.