Ξετυλίγεται το κουβάρι του φρικού εγκλήματος που σημειώθηκε στην Αίγινα το 2015 και κατά το οποίο ο 36χρονος, που συνελήφθη στη Μάλτα, λήστεψε κι έκαψε ζωντανούς θεία και ανιψιό.

Ο Αλβανός δράστης εντοπίστηκε από τις αρχές της Μάλτας μετά από έναν τυχαίο έλεγχο στην παραθαλάσσια πόλη των 15.000 κατοίκων στην οποία είχε βρει καταφύγιο, μετά το άγριο έγκλημα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτη τη συμπεριφορά του, τον μετέφεραν στα γραφεία της αστυνομίας και εκεί ταυτοποιήθηκε το DNA βάσει του διεθνούς εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί από την ΕΛΑΣ για τον 36χρονο τον περασμένο Μάρτιο.

Η σύλληψη του 36χρονου έχει φέρει αισιοδοξία στις Αρχές πως θα καταφέρουν να φτάσουν, πλέον, και στον συνεργό του, καθώς εκτιμάται ότι δεν ήταν μόνος του το μοιραίο βράδυ.

«Κλειδί» για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, αποδείχθηκε ένας μαύρος σκούφος που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, με την ανάλυση να δείχνει ότι ανήκει σε κάποιον από τους δράστες.

«Το ανθρωπόμορφο τέρας θα πάρει τη θέση που του αξίζει»

Δικαιωμένοι αισθάνονται οι συγγενείς των δύο θυμάτων του άγριου εγκλήματος.

«Δικαίωση υπήρξε με τη σύλληψη του δράστη, άνοιξε το δρόμο της δικαιοσύνης και πιστεύω ότι θα δικαιωθούν οι ψυχές αυτών των ανθρώπων που μαρτύρησαν και ο δράστης, αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας θα πάρει τη θέση που του αξίζει» δήλωσε στον ALPHA η αδερφή του 44χρονου θύματος

«Περιμένουμε να εκδοθεί ο δράστης και να ομολογήσει στις ελληνικές αρχές, εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές» πρόσθεσε η ίδια.