Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Κορίνθου και όχι μόνο από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε παραλία της περιοχής με θύμα ένα 6χρονο κοριτσάκι. Το παιδί πνίγηκε ενώ το κορμάκι του άτυχου κοριτσιού εντοπίστηκε από έναν ψαροντουφεκά κάτω από μια βάρκα.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star Channel, ο πατέρας το πρωί της Τρίτης (23/08) μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Κορίνθου καθώς του ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Ο 42χρονος το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, βρισκόταν σε διάσταση με την σύζυγό του και εχθές το μεσημέρι, πήγε στο σπίτι τους προκειμένου να πάρει τη μοναχοκόρη τους να πάνε για μπάνιο.

Οι δυο τους πήγαν για μπάνιο σε μια παραλία η οποία λόγω της κακοκαιρίας δεν είχε κόσμο. Πατέρας και κόρη μπήκαν μαζί στη θάλασσα καθώς το 6χρονο κοριτσάκι δεν ήξερε μπάνιο και γι’ αυτό φορούσε παιδικό σωσίβιο στη μέση του.

Όπως κατέθεσε στους Λιμενικούς ο πατέρας, σε απόσταση 10-15 μέτρα από την ακτή πήγε σε μια ξένη βάρκα προκειμένου να ανεβάσει πάνω τη μικρούλα. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε, το παιδί του γλίστρισε μέσα από τα χέρια με αποτέλεσμα να της φύγει το σωσίβιο από τη μέση και η 6χρονη βρέθηκε στο βυθό. Όπως είπε ο ίδιος, δεν μπορούσε να βουτήξει στο νερό να τη σώσει καθώς όπως ισχυρίστηκε πάσχει από άσθμα.

Το άψυχο σώμα της 6χρονης εντόπισε ένας ψαροντουφεκάς κάτω από μια βάρκα.

Η πληροφορία που προκαλεί ερωτηματικά

Μια πληροφορία που προκαλεί ερωτηματικά μεταφέρει το ekorinthos.gr καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι πρώτοι που είδαν το παιδί στο νοσοκομείο, το είδαν να φορά ρούχα και ένα παπούτσι, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως το παιδί βρέθηκε στη θάλασσα βρέθηκε από ατύχημα.

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο πατέρας της 6χρονης

Με το μυστήριο με τον θάνατο 6χρονου κοριτσιού στην Κόρινθο, που πνίγηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα να συνεχίζεται, ο πατέρας της έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, καθώς του ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.