Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο 55χρονος επιχειρηματίας από τη Σκιάθο, που το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε από διερχόμενο τουρίστα να κρέμεται σε δέντρο έξω από το σπίτι του. Πρόκειται για μία υπόθεση αυτοχειρίας που έχει σοκάρει το νησί, ενώ συγγενείς και φίλοι του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ιδιόχειρο σημείωμα γίνεται λόγος για πιέσεις που δέχονταν από κάποια άτομα για οικονομικούς λόγους, ενώ ζητάει συγγνώμη από τη σύζυγο του και τα παιδιά του. Γι’ αυτό και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τις συναλλαγές του 55χρονου για να διαπιστώσουν εάν όντως είχε οικονομικό πρόβλημα και εάν υπήρχαν άτομα που του ασκούσαν αφόρητες πιέσεις, οδηγώντας τον με αυτόν τον τρόπο στην αυτοχειρία. Ήδη, μάλιστα, έχει ξεκινήσει και η διαδικασία λήψης μαρτυρικών καταθέσεων (σ.σ. συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι) προκειμένου να διαπιστωθεί σε πρώτη φάση εάν ο επιχειρηματίας είχε εκμυστηρευτεί κάτι σε κάποιον δικό του.

Ο 55χρονος, για χρόνια δραστηριοποιούνταν στον χώρο της εστίασης στην Σκιάθο ενώ εσχάτως επιχείρησε να μπει και στον κλάδο του τουρισμού, με κατασκευή κατοικιών προς ενοικίαση σε τουρίστες. Ήδη αξιοποιούσε μία βίλα στην περιοχή Αγία Παρασκευή, ενώ ετοίμαζε άλλη μία στην Αγία Ελένη. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. Σκιάθου, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διατάχθηκε από την Εισαγγελία.

Ο 55χρονος αφήνει πίσω του γυναίκα και τρία παιδιά (σ.σ. δύο κόρες 8 ετών και ένα αγόρι 12 ετών), ενώ η σύζυγος του είναι πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και πρόσφεραν στην κοινωνία.