Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας αναζητά άνδρα ο οποίος κατηγορείται για κλοπή χρυσαφικών έπειτα από καταγγελία 38χρονης. Η γυναίκα τον γνώρισε μέσω διαδικτύου και τον προσκάλεσε να μείνει σπίτι της.

Οι αρχές εξετάζουν επίσης για το αν τα στοιχεία που της δήλωσε ο άνδρας είναι πραγματικά ή ψεύτικα.

Η 38χρονη στράφηκε προχθές (1/8) στην ελληνική αστυνομία. Περιέγραψε τα χρυσαφικά που λείπουν από την κοσμηματοθήκη της και ανέφερε ότι πρόκειται για χρυσαφικά απροσδιόριστης αξίας, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ιστοσελίδα onlarissa.gr, επικαλούμενη ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία».

Όπως κατήγγειλε η 38χρονη, διαπίστωσε πως έλειπαν, αφότου έφυγε από το σπίτι της ο άγνωστος άνδρας. Εικάζει, λοιπόν, πως εκείνος τα έκλεψε. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, η 38χρονη Λαρισαία γνώρισε τον άγνωστο άντρα μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης και περίπου για μια βδομάδα, έως τις 30 Ιουλίου τον φιλοξένησε στο σπίτι της.

Η 38χρονη φέρεται να μη γνώριζε τα αληθινά στοιχεία του άγνωστου άνδρα, παρά μόνο όσα εκείνος της δήλωσε, λόγο για τον οποίο η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνά αν τα δηλωθέντα στοιχεία είναι και τα πραγματικά στοιχεία του άνδρα που αναζητείται επίσης για κλοπή.