Η δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας έχει σοκάρει, καθώς βρήκε ασφυκτικό θάνατο στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, με τον σύντροφό της να είναι ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα καθώς η αστυνομία δεν τον έχει εντοπίσει ακόμη.

Ο πατέρας της 17χρονης, μίλησε στον ANT1 αποκαλύπτοντας το δράμα που είχε περάσει η κόρη του σε ηλικία 11 ετών, όταν έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες.

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», λέει αρχικά ο πατέρας της Νικολέτας και αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι η κόρη του και ο μεγάλος του γιός πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι όπου μεγάλωσαν είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53χρόνια, ο άλλος 16-17χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», αναφέρει μεταξύ άλλων ο πατέρας συμπληρώνοντας ότι η Νικολέτα έφυγε για την Αθήνα «να χαρεί την ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί την ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Ποιος είναι ο 20χρονος σύντροφος της Νικολέτας που ψάχνει η αστυνομία

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, ο 20χρονος από το Πακιστάν που έχει εξαφανιστεί από την στιγμή που σημειώθηκε το έγκλημα, διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στα social media, όπου έχει ανεβάσει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του.

Ο νεαρός φαίνεται γυμνασμένος, πως του αρέσει η τραπ μουσική, ενώ έχει αναρτήσει βίντεο που διασκεδάζει κάνοντας ναργιλέ και ακούγοντας τραγούδια της χώρας του.

Μάλιστα, εργαζόταν σε επιχείρηση με εκκλησιαστικά είδη, με τον πρώην εργοδότη του να μιλάει στο Star και να αναφέρει το εξής:

«Ήρθε εδώ συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχώβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν… Έφυγε από τη δουλειά πριν λίγες μέρες, καθώς δεν έκανε γι αυτήν την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω».

Η 17χρονη πάλευε 7 λεπτά στα χέρια του δράστη

Την στιγμή που η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον 20χρονο που θεωρεί βασικό ύποπτο, νέες λεπτομέρειες για τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης, βγαίνουν στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το Mega, σχετικά με τις νέες λεπτομέρειες του εγκλήματος, η νεαρή κοπέλα πάλευε για 7 λεπτά με τον δολοφόνο της προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Ο δράστης της έκλεισε τη μύτη με το αριστερό χέρι και με το δεξί το στόμα, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποίησε κάποιο μαξιλάρι ή ύφασμα για να ολοκληρώσει το έγκλημα.